Condemnen a sis anys de presó un conductor que en va deixar un altre borni en una baralla de trànsit


Badalona.- 

l'Audiència de Barcelona ha condemnat a sis anys de presó i 40.000 pessetes de multa un conductor que va agredir els ocupants d'un altre vehicle en un semàfor de Badalona i en va deixar un borni en el decurs d'una baralla de trànsit. Els magistrats que han jutjat aquest conductor, el tribunal de la secció setena de l'Audiència de Barcelona, el consideren autor d'un delicte de lesions, una falta de lesions i una altra de danys.

Els fets pels quals aquest jove ha estat condemnat ara van tenir lloc la matinada del 31 de maig del 1998, quan el vehicle que conduïa el processat i el de les víctimes van coincidir en un semàfor a la confluència dels carrers Prim i Sant Bru. Per raons que no han quedat clares, l'acusat va baixar del seu cotxe, quan el semàfor estava vermell, i va trencar el vidre de la finestra de l'altre vehicle -el de les víctimes- clavant-li una forta puntada de peu.

Els fragments de vidre van ferir un dels ocupants en l'ull. Va tenir una erosió a la còrnia que li va fer perdre gairebé tota la visió, en aquest ull. Una altra jove que era al cotxe va rebre fragments de vidre a la cara i va tenir erosions que van trigar cinc dies a curar-se i que li han deixat una cicatriu al front.

Durant el judici, el processat, de 26 anys, va negar les acusacions i va assegurar que només va baixar del seu vehicle perquè el cotxe de la víctima li barrava el pas i l'insultaven. Va sostenir que, un cop a fora, un grup de gent va començar a agredir-lo i que ell només va defensar-se.

Les víctimes, en canvi, sostenen que l'acusat els va increpar, va baixar del cotxe i va carregar contra ells.

Font: La Vanguardia

13-03-2001


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image