Els botiguers d'Alella posen carretons de supermercat al carrer perquè els veïns comprin més i millor


Alella.- 

Els botiguers d'Alella volen revifar el comerç del poble com més aviat millor i per aconseguir-ho han posat carretons de supermercat per tot el poble perquè els ciutadans puguin anar de botiga en botiga amb tota comoditat. La iniciativa ha agradat força als veïns i ja són molts els que han agafat com un costum comprar i, alhora, passejar amb el carretó. Els 45 carretons estan situats als aparcaments de l'Horta de la Rectoria, Can Calderó i Can Lleonart.

«Venir a comprar a Alella és com fer-ho a un gran supermercat», afirmava ahir una mestressa de casa a la cua d'una fruiteria. I és que des de fa uns dies els veïns del municipi poden anar a comprar de botiga en botiga amb un carretó de rodes idèntic als que es fan servir als supermercats. La idea l'han posada en marxa l'Associació de Botiguers i l'Ajuntament d'Alella i té com a objectiu recuperar l'actitivitat comercial d'un poble que està patint les conseqüències de cinc llargs anys d'obres al nucli antic.

En total s'han distribuït 45 carretons, que es troben situats a les tres zones d'aparcament del municipi: l'Hort de la Rectoria, Can Lleonart i Can Calderó. Així, el client que arribi en cotxe -bona part dels veïns l'utilitzen atès el gran nombre d'urbanitzacions que té Alella- pot aparcar-lo i agafar un carretó. Després, el ciutadà pot desplaçar-se per allà on vulgui i anar de botiga en botiga fins que ho cregui convenient. Un cop feta la compra, només cal retornar el carretó en algun dels punts de localització. La iniciativa ha agradat força als clients i també als comerciants, que veuen com les vendes van agmentant de mica en mica. «Els ciutadans poden comprar amb comoditat i carregar el que vulguin», explicava la representant dels botiguers, Montse Campo.

Sempre, però, n"hi ha de despistats. «Ja els havia vist, però pensava que eren d'un establiment concret i no m"atrevia a agafar-ne cap», explicava divendres una mestressa de casa carregada de bosses

Font: El Punt, edició Maresme

Iolanda Tarramera, 

19-03-2001


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image