Un 4×4 puja fins a la catedral de Girona per les escales i trenca uns quants graons


image

Girona.- 

Un 4×4 va decidir ahir a la matinada pujar pel dret fins a la catedral de Girona. Per estrany que sembli, el cotxe va enfilar la plaça de la Catedral i va continuar amunt per l'escalinata fins a arribar a la porta. Al matí, la Policia Municipal es va adonar de la bretolada i va comprovar que hi havia uns quants graons trencats.

Ahir al matí, un membre de la brigada municipal s'afanyava a netejar les restes dels escalons trencats, mentre al seu voltant desenes de turistes fotografiaven la catedral sense saber ben bé què passava. Els graons més malmesos són els més propers a la plaça de la Catedral i segurament es van trencar quan el cotxe intentava pujar i les rodes li lliscaven. El material dels escalons té un component arenós i, per tant, quan el vehicle feia força era més fàcil que es trenqués.

Tot indica que la bretolada es va cometre de matinada. Un cotxe 4×4 (o també podria ser un quad) va començar a pujar per les escales des de baix de la catedral fins a la porta. Durant la seva esbojarrada cursa va escantonar una desena de graons i després va fugir. Aquesta és la reconstrucció dels fets que fa la Policia Municipal, perquè a l'hora de tancar aquesta edició encara no havien trobat els culpables i, per tant, no se sabia amb exactitud com havia anat tot. La policia, però, es va assabentar del fet ahir al matí quan va veure els graons trencats. Ben bé al mig de l'escalinata, també hi ha marques de vehicles. Els agents van comprovar que el vehicle tenia un eix petit, perquè no hi havia gaire distància entre les roderes.

Ara s'hauran de revisar les càmeres de seguretat que hi ha a la zona per comprovar si han captat alguna imatge nítida del cotxe.


Foto: Ahir al matí, les destrosses, sobretot en els primers escalons, eren ben visibles. /MIQUEL RUIZ

Font: El Punt, edició Comarques Gironines

Marc Bataller, 

31-12-2006


Opinions dels usuaris sobre aquesta notícia:

Opinió de l'usuari: Tal com diu la notícia és una bretolada. L'ajuntament, haurà de posar uns ferros de protecció al principi de les escales i que de dia puguin restar obers (enfonsats), per alló de l'estètica.
Argea, 01/01/2007


Opinió de l'usuari: Més és va perdre al Carmel i llavors la policia no va ser tan efectiva en la investigació. A què es deu? És que potser és més important el món celestial que el terrenal? ... Hauríem de posar les coses al seu lloc, és greu la gamberrada però tampoc ha matat ha ningú ni trafiquen amb prostitutes ( la nacional II està ple de dones "esclavitzades" i ningú en parla i per mi encara les persones són més importants que les coses.
Toni, 09/01/2007


Opinió de l'usuari: Aquest país si li toques la faldilla a un capellà encara tothom et va al darrera ... Amb els temes importants que hi ha ( violacions, alcohòlics al volant, hipoteques, polítics corruptes, ...) i encara hi ha qui s'encalla amb una bretolada d'una nit de massa tonteria. hi ha mitjans de comunicació que sobten pel seu encarnissament amb aquest cas. També l'haurien d'haver tingut en el cas del Carmel, que va ser més que una escala.
Tomàs, 10/01/2007


Opinió de l'usuari: es veritat k aurien de fer mes koses per a les prostitutes, violacions i koses d'akestes pero la veritat esk per molt esforç k posin sera molt dificil donar amb els culpables. tot i això si k van fent koses pero avancen molt a poc a poc. en canvi aixo es més fàcil. A més aixó perk a sortit a les noticies no vol dir k agi de ser més important k les altres coses
sire, 21/10/2009


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image