Un carro dels Tres Tombs de Sant Andreu aixafa el peu d'un veí


Barcelona.- 

Un home de 50 anys que participava en la festa dels Tres Tombs del barri de Sant Andreu va tenir ahir un accident amb el carro que acompanyava. Aquest veí feia el recorregut al costat del carro quan una roda li va passar per sobre del peu dret i li va causar lesions greus.

L'accident va tenir lloc a la cruïlla entre el passeig Fabra i Puig i Gran de Sant Andreu, cap a les dues del migdia, poc abans que acabés la desfilada de carros, carruatges, animals i bandes de música per la festa de Sant Antoni Abat, molt arrelada a Sant Andreu. La causa de l'accident encara no se sap, si bé s'apunta que podria haver estat una relliscada de l'home o una falsa maniobra del carro. El ferit va ser atès al lloc dels fets pel servei d'emergències de la Generalitat i després el van traslladar a l'hospital de la Vall d'Hebron.

L'accident va deslluir el final de la celebració dels Tres Tombs, ja que, un cop acabada la cercavila, estava prevista la inauguració del carrer Camil Fabra, que s'ha remodelat. Segons fonts municipals, l'alcalde, Jordi Hereu, va fer la inauguració, però amb menys fastuositat del que es preveia.

Font: El Punt / Agències

15-01-2007


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image