El president del Banc Mundial llueix forats als mitjons al descalçar-se en una mesquita


image

Ankara.- 

La visita de Paul Wolfowitz, president del Banc Mundial, a Turquia, ha despertat un cert interès en els mitjans del país, no pel que va dir, o va deixar de dir, sinó pels forats dels seus mitjons pels quals sortien sense vergonya els dits grossos dels peus quan va acudir a una mesquita i es va haver de descalçar de forma obligatòria.

Wolfowitz va fer diumenge la visita de rigor pels llocs turístics d'Istanbul i els voltants, portant un vestit blau fosc i calçant unes sabates esportives marrons que es va haver de treure abans d'entrar a la mesquita Selimiye, a la ciutat tràcia d'Edirme.

Davant la televisió i els fotògrafs

Els forats pels quals li sortien els dits grossos dels peus van ser captats en aquell moment pel canal de televisió NTV, que ha repetit avui una vegada i una altra les imatges dels dits grossos dels peus del president del BM, que van atraure un eixam de fotògrafs.

Alguns dels reporters gràfics es van tirar fins i tot a terra per prendre les instantànies de les extremitats d'un executiu que no sembla preocupat per deixar que se li vegin els tomàquets dels mitjons.

El diari Hurriyet, un dels més importants del país, ha publicat avui tres fotos de Wolfowitz, una d'elles saludant el ministre de Finances, Ali Babacan, i dues més en què apareix lluint els tomàquets.

Tema relacionat:

Blog Diari de l'Absurd: Els mitjons foradats del falcó

Font: EFE

29-01-2007


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image