Llança un treballador pel balcó i la víctima el denuncia tres mesos després


L'Hospitalet de Llobregat.- 

Els Mossos d'Esquadra han detingut a l'Hospitalet de Llobregat un home, de 40 anys i d'origen indi, que va llançar per un balcó un treballador seu durant una discussió per un deute econòmic. La víctima va estar quasi tres mesos hospitalitzat abans de denunciar l'intent d'homicidi.

El 20 d'octubre, dos homes, d'origen indi, es van embrancar en una discussió al pis que compartien situat al carrer Vallparda, al barri de la Torrassa de l'Hospitalet. Un d'ells era el titular del contracte de lloguer de l'habitatge i el patró de l'altre. De fet, la baralla va començar per uns desacords després que no s'haguessin fet uns pagaments. L'empleat li exigia uns diners al seu cap i llogater. En un moment de la discussió, el treballador va sortir al balcó. Quan estava recolzat a la barana, va sentir com l'altre home li donava una forta empenta. No va poder evitar caure al buit, des del balcó fins al carrer, des d'una alçada de dos pisos.

Malgrat el fort cop, la víctima es va poder aixecar i va anar caminant fins a l'Hospital General de l'Hospitalet, situat a prop. L'home va quedar ingressat a la unitat de cures intensives (UCI), en un primer moment i després va ser traslladat a una habitació de planta d'aquest centre durant quasi tres mesos, fins al 16 de gener, quan va rebre l'alta mèdica. Segons fonts properes a la investigació, l'home va ser intervingut d'una vèrtebra trencada i d'altres aixafades, per la qual cosa va ser necessari separar-les amb peces de ferro. Aquesta operació va evitar que quedés amb discapacitats físiques.

UN NOU LLOC PER VIURE

Durant el temps que va estar hospitalitzat ningú va sospitar que aquestes lesions havien estat provocades per una agressió. Si el primer dia hagués revelat que l'havien llançat al buit, els metges haurien informat el jutjat, que a la seva vegada hauria ordenat als Mossos una investigació. Tampoc no va ajudar el fet que la víctima no tingués cap familiar a Catalunya.
El primer que va fer l'agredit quan va sortir de l'hospital va ser buscar un lloc per viure. El va trobar a Barcelona. A continuació, va anar a la comissaria dels Mossos per explicar aquesta història, que va sorprendre els investigadors. Amb tot, van iniciar la recerca de l'autor de l'empenta que va provocar la caiguda del denunciant. Poc després el van detenir, acusat d'una temptativa d'homicidi. L'home no va voler declarar davant de la policia i va ser posat a disposició del jutjat d'instrucció, que va ordenar la seva llibertat amb càrrecs.

Font: El Punt

M.A. Luque, 

09-02-2007


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image