Els fills de James Brown i la seva última parella arriben a un acord per enterrar l'artista dos mesos després de la seva mort


Washington.- 

Els fills de James Brown i la seva última companya sentimental i mare del seu fill petit, Tomi Rae Hynie, han arribat a un acord judicial que sembla posar fi a les disputes sobre l'herència i que permetrà enterrar el padrí del soul.

Des que va morir el dia de Nadal del 2006 als 71 anys, el cos sense vida de l'artista fa gairebé dos mesos que està embalsamat en un fèretre, a l'espera que els seus hereus resolguin els problemes d'herència i es posin d'acord en el lloc on li donaran el descans etern.

Després d'una vista judicial celebrada a Columbia, Carolina del Sud, els sis fills grans del cantant i Hynie han arribat a un acord per sepultar-lo "els pròxims dies", segons fonts pròximes, però encara no han decidit on.

El fèretre, custodiat

La localització exacta és "confidencial", segons ha declarat a la premsa local el director de la funerària d'Augusta, a Geòrgia, Charles Reid, que té sota custodia i en un lloc no revelat el cadàver del cantant. Reid, que assegura que periòdicament obre el fèretre daurat per confirmar que Brown segueix allà, està a l'espera de les instruccions precises.

Mentrestant, els familiars de les dues parts --els fills i la que es considera la seva viuda-- han arribat també a un acord amb el jutge de Carolina del Sud encarregat del cas perquè un administrador especial supervisi el repartiment de la milionària herència del cantant, de la qual es desconeixen els detalls.

Disputa pels béns

Els béns de l'intèrpret d'I feel good i Get up (Sex machine) estan en disputa, ja que l'última companya sentimental de Brown i mare del seu fill petit, que té 5 anys, va presentar una demanda judicial demanant la meitat de l'herència del seu marit, i els seus fills grans s'hi neguen.

Hynie, que té 36 anys i és una antiga corista del músic, va patir d'addicció als analgèsics i quan va morir el músic estava fent un programa de rehabilitació en una clínica. Els fills grans de Brown no la reconeixen com a esposa legal del seu pare i fins i tot dubten que el seu fill, James Jr., sigui també fill de l'artista, com ella assegura.

Brown i Hynie van contraure matrimoni el 2001, però en aquell moment la corista encara estava legalment casada amb un altre home, del qual posteriorment va aconseguir el divorci. Així doncs, ells dos no van arribar a formalitzar mai novament el seu matrimoni, de manera que, en realitat, no estaven casats.

Blog Diari de L'Absurd: James Brown i el cadàver bonic

Font: El Periódico/Agències

21-02-2007


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image