Va al massatgista per un dolor a les cervicals i l'introdueix el dit a la vagina perquè la nota "estressada"


Barcelona.- 

l'acusació particular ha demanat dos anys de presó per a un massatgista de Barcelona que està acusat d'haver abusat sexualment d'una clienta, veïna de Santa Coloma de Gramenet, durant una sessió de massatge a la seva consulta. El ministeri fiscal, per la seva banda, demana que el massatgista sigui condemnat a pagar una multa de 3,6 milions de pessetes i coincideix amb l'acusació particular, representada per la lletrada Lara Padilla Varela, a reclamar una indemnització de 250.000 pessetes per a la jove, per danys morals.

Els fets es remunten al mes de març del 2000, quan la denunciant, de 25 anys d'edat, va anar a la consulta del processat -uns veïns li havien recomanat aquest massatgista- per un problema de cervicals. Segons l'acusació, el massatgista va iniciar el massatge amb normalitat, però després de dir a la clienta que l'origen del dolor era a la part baixa de l'esquena, va traslladar el massatge a les natges i a les cuixes, fins a introduir-li un dit a la vagina. La dona va relatar que es va molestar molt pels fets i que llavors l'acusat es va excusar dient que «l'havia vist molt estressada» i que si s'ho estimava més, es limitaria al massatge cervical.

Font: INTRA-ACN/El Punt

10-05-2001


Opinions dels usuaris sobre aquesta notícia:

Opinió de l'usuari: La llástima es que passin cosas així, Els desaprensius que actuan tindrian de estar apartats del ejercici de la seva activitat.Fan molt mal al demés.
vilomara, 30/10/2007


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image