Una campanya de Caja Madrid indigna el sector dels càmpings perquè els considera una oferta per a pobres


Girona.- 

La Federació Catalana de Càmpings ha enviat una carta a la direcció de Caja Madrid en què expressa la seva indignació i rebuig per la campanya publicitària de televisió d'aquesta entitat financera, que insinua que els càmpings són una opció de vacances per a les persones amb poder adquisitiu baix. l'anunci mostra una família que vol anar de vacances a Bora-Bora i un personatge els recomana que, com que tenen deutes, és millor que se"n vagin de càmping.

«Els nostres clients no es mereixen això. Vam demanar la retirada immediata de l'anunci i hem rebut una carta de l'entitat en la qual se"ns demana disculpes, però no es parla de la retirada. Tot i així, de moment sembla que no ha sortit més», va explicar ahir el president de la Federació Catalana de Càmpings i president de la Federació de Càmpings de les comarques gironines, Jaume Genové. Els càmpings catalans han rebut diversos premis internacionals, un fet que -segons destaca Genové- avala la seva qualitat. «Creiem que tant els publicitaris encarregats de la campanya com els directius de Caja Madrid han demostrat una profunda ignorància del món del càmping i han creat una situació desfigurada, en afirmar que qui va de càmping ho fa per raons econòmiques i no es pot permetre un altre tipus de vacances», va remarcar. Genové va indicar que la federació tractarà del tema dijous vinent en una assemblea.

Fonts de Caja Madrid van manifestar ahir que no volien fer cap comentari sobre el tema, tot i que van informar que l'anunci formava part d'una campanya sobre hipoteques i que ja no s"emetrà més.

Font: El Punt, edició Comarques Gironines

Monica Cabruja, 

09-05-2001


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image