Interceptat en una autovia gallega un minusvàlid que anava amb llitera motoritzada a un club de cites


Barcelona.- 

La policia local de la població de Narón (la Corunya) va interceptar divendres passat un home que circulava per una autovia amb una llitera motoritzada i a una velocitat considerable. El subjecte, que pateix una minusvalidesa, tenia la intenció de desplaçar-se amb aquest inusual mitjà de transport fins a un club de cites, segons informa l'edició electrònica del diari El Ideal Gallego.

Els sorpresos conductors que circulaven per la via que uneix les localitats de Ferrol i As Pontes divendres passat no donaven crèdit a l'esperpèntica imatge. Antonio Navarro, un home d'ètnia gitana de 42 anys, feia córrer la llitera amb la boca al tenir incapacitat el 95% del cos.

Després de rebre diverses trucades d'alerta, els agents van aconseguir interceptar Navarro, que transitava a una velocitat considerable, donades les característiques del singular mitjà de locomoció en què es desplaçava. L'home va ser localitzat a l'altura del municipi de Doso, al voltant de les nou del vespre, quan ja havia recorregut al voltant de 10 quilòmetres per l'autovia.

Accelerada frustrada

Segons Navarro, havia sortit amb la idea d'anar a prendre unes copes al club de cites Jade, quan es va despistar en una rotonda i va acabar amb la llitera a la citada autovia. A l'adonar-se de l'equivocació, ja no tenia la possibilitat de fer la volta, pel perill que suposaria per a la seva pròpia seguretat i la dels automobilistes, i per això va decidir seguir endavant, segons la seva pròpia versió.

Segons detalla el rotatiu, el subjecte fins i tot va accelerar el motor de la llitera quan el cotxe policial es va posar a la seva altura, però poc després va recapacitar, es va aturar i va relatar als agents el que li havia passat, "deixant clar que no havia begut gens".

Font: El Periódico

08-05-2007


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image