El PP presenta d'alcaldable en un poble del Bages un avi de 79 anys sense que ell ho sàpiga


Mura.- 

«M'han enredat; què hi he d'anar a fer jo a Mura?» Així va reaccionar Joan Luengo, de 79 anys, en assabentar-se ahir que el PP l'ha presentat d'alcaldable en un poble del Bages sense que ell ho sàpiga. Luengo, veí de Manresa, diu que ni tan sols ha trepitjat mai Mura i que sols va acceptar anar de número cinc per fer-li un favor al PP.

«Jo sóc de Manresa, a Mura no hi he estat mai. El PP em va demanar si em feia res anar de número cinc a la llista, per omplir, perquè només tenien quatre candidats, i els vaig fer el favor, perquè jo no sortiria elegit. Em van demanar les dades, però no em van dir que jo seria l'alcaldable. O hi ha hagut un embolic o m'han enredat. A mi que m'esborrin, que m'esborrin!» Luengo, que és militant del PP a Manresa, no s'ho podia creure quan va saber, a través d'El Punt, que era el cap de llista a Mura. I no només això: és, amb 79 anys, l'alcaldable d'edat més avançada de tots els que es presenten a Catalunya. I podria convertir-se en l'alcalde més gran, però sense saber-ho i en un poble del Bages de 220 habitants que diu que no ha trepitjat mai.

El PP fa llistes municipals amb candidats forasters, que no són del poble. Això fins i tot ja ho admeten públicament els dirigents del partit. Però el que no s'havia donat mai encara –o no s'havia sabut– és que presenti un avi de cap de llista sense avisar-lo. Luengo tanca i obre la candidatura del PP a Mura: és l'únic candidat, no n'hi ha quatre més com li havia dit el partit. Així ho va publicar el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona el 25 d'abril. Luengo competirà amb quatre candidatures més: la de l'actual alcalde, Martí Perich, que es presenta pel PSC-PM, i les de CiU, ERC-AM i Independents per Mura-Federació d'Independents de Catalunya.

Font: El Punt

Albert Segura, 

15-05-2007


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image