La número quatre del PP per Gurb no hi ha estat mai


Barcelona.- 

Catalina Borgoñón, de 56 anys, quart membre de la llista del PP a Gurb (Osona), va denunciar ahir a RAC-1 que aquest partit l'ha inclòs a la llista que presenta en aquest municipi d'Osona sense el seu consentiment. Borgoñón, que viu al barri barceloní del Bon Pastor i que és simpatitzant del PPC però no militant, va reconèixer que no té «cap relació» amb Gurb, i que ni tan sols hi havia estat mai.

El cap de campanya del PPC per Barcelona, Jordi Cornet, va admetre els fets a Efe, però es va voler excusar dient que calien noms per completar la llista, i va voler destacar que el candidat a l'alcaldia sí que té relació directa amb Gurb. Borgoñón va acabar rectificant. Després d'haver parlat amb la presidenta del partit al districte de Sant Andreu, va admetre haver donat el seu consentiment al PP, però que en el moment de dir que sí estava pendent d'assumptes personals.

Aquest cas s'afegeix al que va publicar El Punt dissabte. El candidat del PP a l'alcaldia de Mura (Bages), el manresà Joan Luengo, de 79 anys, va confessar que se sentia «enredat» pel seu partit, perquè ell només havia acceptat anar de número cinc. Ahir, Josep Piqué va ser precisament a Manresa fent campanya per tal que el PP sigui clau per impedir que governi el tripartit a la capital del Bages, i a Rubí, on va inaugurar la cuina d'un local social.

Tema relacionat:

El PP presenta d'alcaldable en un poble del Bages un avi de 79 anys sense que ell ho sàpiga

Font: El Punt

16-05-2007


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image