Detenen un adrianenc que s'inventa que li han robat el cotxe per no haver de pagar la grua


Sant Adrià de Besòs.- 

Agents de la comissaria de Sant Adrià han detingut un veí del municipi de 19 anys que va denunciar que li havien robat el vehicle per no haver de pagar la grua. Segons han explicat fonts policials, el jove va deixar mal aparcat el seu cotxe i en veure que se l'havia endut la grua i que li costaria 10.000 pessetes recuperar-lo, va decidir inventar-se que li havien robat per poder treure"l sense pagar del dipòsit municipal. Ara està acusat d'un delicte de simulació de delicte que el Codi Penal castiga amb una multa.

Els fets van passar el 22 de maig. Al matí, el jove va anar a buscar el seu cotxe i va adonar-se que se l'havia endut la grua. Llavors va dirigir-se al dipòsit municipal per comprovar si el seu vehicle hi era i, en assabentar-se que per treure"l havia de pagar 10.000 pessetes, ho va deixar estar. Aconsellat per uns amics, va anar poc després a la comissaria i va denunciar que li havien robat per poder recuperar-lo sense haver de donar ni un duro. La policia el va enxampar i el va detenir per simulació de delicte.

Els agents expliquen que des de fa temps reben força denúncies falses de persones que no són víctimes de cap delicte però que ho simulen per poder cobrar els diners de l'assegurança. En realitat, moltes han perdut els diners i no saben com justificar-ho davant la família, se"ls han jugat al bingo o, simplement, mai els havien tingut.

Font: El Punt, edició Barcelonès Nord

27-05-2001


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image