Un avió de Girona a Treviso arriba a la zona d'aparcament amb una roda menys


Roma.- 

Un avió que cobria la ruta des de la ciutat espanyola de Girona a la italiana de Treviso ha arribat avui a la zona d'aparcament de l'aeroport sense una de les seves rodes, ha informat l'Agència Nacional per a la Seguretat del Vol (Ansv)d'Itàlia, que ha precisat que els passatgers no van patir danys.

L'Ansv ha obert una investigació tècnica per establir les causes del succés, encara que no s'exclou que la roda es perdés després de l'aterratge, ja que la seva falta no es va notar fins a l'arribada a la zona d'aparcament, va indicar un portaveu.

A l'avió viatjaven 174 persones i 7 membres de la tripulació que no han patit "cap conseqüència", ha assenyalat l'Ansv en un comunicat.

L'aparell, que ha aterrat a les 17.46 hora local (15.46 GMT), ha arribat a la zona d'aparcament "sense una de les rodes del carro anterior", ha afegit la nota.

Encara que l'Ansv no ha precisat la companyia a la qual pertany l'avió, segons la pàgina web de l'aeroport de Treviso, a aquesta hora ha aterrat un vol de l'aerolínia irlandesa Ryanair procedent de Girona.

La recerca de la roda, encara desapareguda, s'ha centrat a l'aeroport de Treviso, encara que també s'ha avisat al de Girona, davant la possibilitat que l'avió la perdés durant l'enlairament, ha afegit el portaveu.

Font: EFE

25-06-2007


Opinions dels usuaris sobre aquesta notícia:

Opinió de l'usuari: Quene és la distancia entre Roma i Gerona
alberto, 18/03/2008


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image