Una àvia gallega de 95 anys guanya el premi al millor bloc en espanyol


image

Berlín.- 

La blocaire gallega María Amelia, de 95 anys, s'ha imposat als Bobs, el concurs de blocs de la cadena internacional alemanya de televisió Deutsche Welle (DW), en la seva modalitat en espanyol.

María Amelia, que reparteix consells i vivències virtualment des de Muxía (la Corunya), ha fascinat el jurat, que elegeix el guanyador entre una llista de deu candidats escollits pels internautes.

Un regal del seu nét

"Amics d'internet. Avui compleixo 95 anys. Em dic María Amelia i el meu nét com que és molt cutre m'ha regalat un bloc", així es va presentar l'àvia en el seu quadern de bitàcola (http://amis95.blogspot.com).

A més de respondre a les consultes dels usuaris, María Amelia López, nascuda a Muxía el 23 de desembre de 1911, penja fotografies i un vídeo de Youtube on es presenta com l'àvia internauta i saluda els col·legues de la comunitat blocaire.

Consells per a tothom

"Estar enamorada és una cosa preciosa", li diu a una noia de 18 anys, mentre en un altre post confessa que la seva voluntat "de ferro" per mantenir-se jove ve del fet que la vellesa l'aterreix, per "lletja".

El bloc Als meus 95 anys s'ha emportat el primer premi, tant pels nombrosos seguidors conquistats per aquest bitàcola com per l'impuls que suposa per a altres persones grans per endinsar-se en aquest mitjà de comunicació.


Foto: La blocaire gallega María Amelia, de 95 anys, al costat del seu ordinador. /EFE

Tema relacionat:

La bloguera más anciana del mundo es australiana y tiene 107 años

Font: EFE

15-11-2007


Opinions dels usuaris sobre aquesta notícia:

Opinió de l'usuari: ÉS MOLT AGRADABLE LLEGIR AQUESTES NOTÍCIES.
Argentina, 29/11/2007


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image