Condemnat a pagar 4.500 euros un metge italià per fumar en un quiròfan


Roma.- 

Un uròleg italià haurà de pagar 4.500 euros per entrar a fumar al quiròfan d'un centre sanitari de la ciutat de Pescia (centre del país), no només per la infracció, sinó també pel dany provocat a la imatge de la sanitat pública.

La sanció administrativa ha estat decidida pel Tribunal italià de Comptes i és la primera vegada que s'imposa una multa d'aquest tipus per dany a la imatge de la sanitat pública, informen avui mitjans locals.

El metge va ser sorprès fumant en un quiròfan el gener passat, durant una inspecció de la secció sanitària (Nas) dels Carrabiners.

En aquell mateix instant, els Carrabiners van imposar al facultatiu una multa de 55 euros, que va pagar en el moment.

No obstant, el Tribunal de Comptes de la regió de la Toscana va decidir obrir un procediment administratiu contra el metge per dany a la imatge de la sanitat pública, que va ser quantificat en 4.500 euros.


Blog Diari de l'Absurd: L'uròleg que fumava en el quiròfan

Font: EFE

06-12-2007


Opinions dels usuaris sobre aquesta notícia:

Opinió de l'usuari: Gairebé caldria preguntar a aquest agoserat facultatiu allò de "Cures o contamines?", i més encara en els temps que estem passant, en que el sistema sanitari públic, com a defensor i validador de la salut de la població, està fent esforços per tal de ser l'exemple clar i alluiçonador en els bons hàbits com aquest, el de no fumar. I és que, si ja és lleig que un treballador qualsevol del sistema sanitari fumi, molt més ho és que ho faci tot un facultatiu, que coneix al peu de la lletra els riscos enormes que aquresta mala pràctica comporta.
Santi Juan, 08/12/2007


Opinió de l'usuari: que pasa!!!
2695, 12/12/2007


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image