Una dona ha denunciat que li van operar el genoll equivocat a l´hospital de Dénia


Dénia.- 

Una dona de 38 anys ha denunciat en un jutjat de Dénia un traumatòleg de l'Hospital de la Marina Alta per operar-la del genoll equivocat, i el centre hospitalari per perdre, suposadament, el seu historial clínic arran de la intervenció.

La pacient, S.C.B., veïna d'una urbanització de Dénia, va ingressar el passat 19 de desembre a l'hospital per ser intervinguda d'un trencament de menisc al genoll dret.

La denunciant, que s'havia trencat el menisc i els lligaments en una caiguda, va entrar en el quiròfan al voltant de les 11.30 hores, segons consta en la denúncia presentada davant el Jutjat d'Instrucció número 4 de Dénia, i va sortir tres hores després «amb el genoll esquerre intervinguda».

Segons ha explicat la germana de la pacient, Rosanna Biglia, quan la dona s'estava recuperant de l'anestèsia va descobrir que havia estat operada del genoll sa i va cridar immediatament el metge, que «va reconèixer el seu error i li va demanar a la pacient disculpes».

S.C.B. va tornar al quiròfan per ser operada del genoll danyat per la caiguda i va abandonar l'hospital al vespre, segons ha comentat la seva germana.

Dos dies després, quan la dona va acudir a l'hospital per a una curació, va descobrir que el centre hospitalari «no trobaven la seva història clínica», i quan va sol·licitar una còpia per escrit la resposta va ser que no tenien el document.

Davant d'aquesta situació, la pacient va decidir denunciar els fets al jutjat per una suposada negligència mèdica.

A més, S.C.B. davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, va posar una denúncia per la pèrdua del seu historial clínic.

Segons ha explicat la seva germana, la preocupació de la pacient, que està molt afectada pel que ha passat, és ara descobrir si la intervenció al genoll sa li ha pogut causar algun dany.


Blog Diari de l'Absurd: Li operen per error el genoll bo

Font: EFE

26-12-2007


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image