Una càmera va gravar la tancada d'un novaiorquès durant 40 hores en un ascensor


.- Nicholas White va sortir a fumar-se un cigarret un divendres a la nit de la seu de la seva revista en un gratacel de Nova York. Quan va tornar del carrer i va tornar a agafar l'ascensor va marcar el pis 43. L'ascensor va pujar ràpid fins que de sobte es va aturar. Va estar una estona a les fosques i després va tornar la llum.

Aquest productor executiu de 43 anys va començar així la seva peculiar odissea. Va passar 40 hores tancat a l'ascensor número 30 de l'edifici.

La coincidència d'un cap de setmana en què l'edifici es va quedar pràcticament buit va propiciar el seu captiveri. Ningú va sentir els seus crits, ni l'alarma de l'ascensor.

Diversos milions d'indemnització

Encara que la terrible experiència es va produir l'octubre del 1999 avui s'ha donat a conèixer gràcies a la revista The New Yorker que fins i tot reprodueix en la seva pàgina web el vídeo en què, a càmera ràpida, es veu tot el seu tancament dins de l'ascensor.

Després d'aquelles 40 hores res va tornar a ser el mateix per a Nicholas White. Ell no va tornar mai a treballar a la revista. Potser per no haver d'agafar de nou l'ascensor.

La demanda judicial per la qual va reclamar 25 milions de dòlars al fabricant d'ascensors i als responsables del manteniment de l'edifici va trigar quatre anys a resoldre's. No va voler mai aclarir quants diners finalment li van pagar. Només se sap que la xifra té com a mínim sis zeros.

Font: El Periódico

Óscar Hernández, 

17-04-2008


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image