Un penis volador amb motor interromp un discurs de Kaspàrov


.- Un desconegut va llançar un penis volador (amb aspes i motor inclosos) contra el rei rus dels escacs, Garri Kaspàrov, en una conferència política en què reclamava més democràcia a Rússia i la defensa dels drets humans al seu país.

L'anècdota es va produir diumenge passat, 17 de maig, en un congrés que va reunir uns 500 opositors al Govern rus, encara que les imatges van començar a circular ahir per internet.

Cop a l'aparell

Tal com es pot veure al vídeo, Kaspàrov es veu sorprès durant el seu discurs per un petit artefacte, amb forma de penis i dotat de dues hèlices, que sobrevola la sala.

L'escaquista mira sorprès mentre els guardaespatlles es posen nerviosos. Mentre el públic riu, un dels guardaespatlles fa caure l'aparell d'un cop amb la mà i el trepitja.

Kaspàrov, opositor del primer ministre Vladímir Putin, ja ha patit altres incidents en actes polítics com aquest. Hi ha qui sosté que són obres de joves que treballen per a Putin i per a l'actual president Dmitri Medvédev, el seu home de confiança i successor, per denigrar Kaspàrov i amb ell, l'oposició.


Blog Diari de l'Absurd: L'atac del penis volador

Font: El Periódico

20-05-2008


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image