El periodista Jesús Álvarez considera que el Barça i l'Espanyol són estrangers


.- 
El doble duel futbolístic catalanomadrileny del cap de setmana passat va tenir una xocant continuïtat en la primera edició del Telediario d'ahir. Segurament va ser un error, però més d'un es va quedar blanc. I mai més ben dit. Sobretot l'autor de la pífia, Jesús Álvarez, presentador de la informació esportiva de TVE-1, que va considerar que el Barça i l'Espanyol no són clubs espanyols, per a alegria de l'independentisme català.

Eren les 15.36 hores i la presentadora del TD, Ana Blanco, va donar entrada a la informació esportiva i, dirigint-se a Álvarez, li va dir: "Hem de parlar de la Lliga i de les coses especials que han passat, com la golejada a l'Atlètic de Madrid o l'empat d'ahir del Madrid". La resposta del seu interlocutor va deixar cares atònites: "Sí, no ha sigut una jornada bona per als equips espanyols". Després, mirant a la càmera, va afegir: "La veritat és que la golejada de l'Atlètic del Madrid no és comparable sens dubte amb l'empat, però ningú s'esperava que el Reial Madrid ensopegués a casa...", va continuar, i possiblement ja era conscient que havia ficat la pota.

José María Coto, director d'Esports de TVE, va explicar ahir a EL PERIÓDICO que les paraules d'Álvarez van ser "un lapsus". Segons Coto, la paraula "espanyols" hauria d'haver estat "madrilenys", al referir-se al Madrid i a l'Atlètic, però la improvisació en directe va motivar l'equivocació del presentador, ja que el comentari que va fer dirigint-se a Ana Blanco no estava recollit al guió de l'informatiu escrit prèviament.

El president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, també va considerar que tot va ser producte d'una equivocació. "No m'agradaria pensar una altra cosa", va manifestar ahir a aquest diari sense donar més transcendència al tema.

Aquesta suposada improvisació va trair el periodista, un veterà de la televisió pública nascut el 1958 i conegut per les seves simpaties pel Reial Madrid. Álvarez presenta la informació esportiva del Telediario des del 2006.


Opinió relacionada amb el tema:


Blog Diari de l'Absurd: El Barça i l'Espanyol, clubs estrangers

Font: El Periódico

07-10-2008


Opinions dels usuaris sobre aquesta notícia:

Opinió de l'usuari: Recordeu quan Gas Natural volia comprar ENDESA i Esperanza Aguirre també va dir que preferia que ENDESA tingués la seu social en territori "nacional"?
TONI, 08/10/2008


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image