Rajoy: "Demà tinc el conyàs de la desfilada de les Forces Armades"


image

La Corunya.- 

El president del Partit Popular, Mariano Rajoy, s'ha oblidat aquest matí de tancar un micròfon i els mitjans de comunicació han pogut gravar la conversa que mantenia amb el president del PP andalús i vicesecretari Territorial, Javier Arenas, a qui ha assegurat: "Demà tinc el conyàs de la desfilada..., en fi, un pla apassionant".

Els micròfons han jugat una mala passada al líder del PP abans que comencessin les intervencions de clausura de la 13a reunió interparlamentària que el partit està celebrant a la Corunya, amb uns 300 diputats i càrrecs autonòmics. A la mesa presidencial, Rajoy estava acompanyat per Arenas, la vicesecretària d'Organització, Ana Mato, i el president del PP gallec, Alberto Núñez Feijóo.

Mentre els assistents s'acomodaven als seus seients, Rajoy conversava amb Arenas, a qui ha comentat que demà havia d'assistir a la desfilada de les Forces Armades amb motiu del Dia de la Hispanitat, on van els Reis, el president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, i les principals autoritats de l'Estat.

El líder dels populars ha assegurat, a micròfon obert, que no era un pla "apassionant" i de fet, ha admès que era "un conyàs" assistir a la desfilada. Fa un any, no obstant, Rajoy va gravar un declaració institucional en què feia una crida a tots els ciutadans a celebrar el Dia de la Hispanitat, el 12 d'octubre.

El PSOE exigeix a Rajoy que es disculpi

El PSOE ha exigit a Mariano Rajoy unes "disculpes oficials" per haver qualificat de "conyàs" la desfilada de les Forces Armades, en una conversa privada captada per un micròfon obert.

El portaveu del PSOE a la Comissió de Defensa, Jesús Cuadrado, ha assenyalat que aquesta expressió "demostra el que pensa de veritat" el líder de l'oposició i el seu "poc respecte" a les Forces Armades i a la festa del Dia de la Hispanitat.

"Exigim que demani disculpes de forma clara i rectifiqui les seves greus paraules si és que demà assisteix a la desfilada", ha recalcat Cuadrado en nom de tot el PSOE, després de considerar que Rajoy "no hi hauria d'anar per ser coherent amb el que diu".

Cuadrado, que ha recordat que fa un any el líder popular va fer una crida als espanyols a participar en aquesta festa, ha recalcar que l'actitud de Rajoy és "incoherent" i ha titllat de "total falta de respecte" les seves paraules.


Blog Diari de l'Absurd: Rajoy, la cabra i el conyàs


Foto: Mariano Rajoy durant l'acte a la Corunya avui. / EFE

Font: Europa Press

11-10-2008


Opinions dels usuaris sobre aquesta notícia:

Opinió de l'usuari: i visca espanya!
pi, 12/10/2008


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image