Ryanair estudia cobrar als passatgers més d'un euro per fer servir els vàters


Dublín.- 

L'aerolínia irlandesa de vols econòmics estudia la possibilitat de cobrar una lliura (1,12 euros) als passatgers per fer servir els vàters, ha anunciat avui el seu director executiu, Michael O'Leary.

"Una qüestió que ja hem estudiat, i ara ho tornem a fer, és la possibilitat d'instal·lar a les portes dels lavabos un servei de monedes perquè la gent hagi de gastar-se una lliura", ha declarat el directiu a la cadena britànica BBC.

O'Leary ha indicat que la mesura no crearà inconvenients per als viatgers que no portin monedes a sobre, ja que, segons la seva opinió, "ningú en la història de l'aviació ha pujat a un avió de Ryanair portant menys d'una lliura".

Facturació per internet

La setmana passada, l'aerolínia, líder a Europa del sector de baix cost, va anunciar l'eliminació, pròximament, de tots els punts de facturació als aeroports perquè els usuaris efectuïn aquesta operació a través d'internet.

"La nostra política consisteix a trobar maneres d'augmentar els ingressos per poder, així, abaratir el cost del viatge", ha explicat O'Leary.

Font: EFE

27-02-2009


Opinions dels usuaris sobre aquesta notícia:

Opinió de l'usuari: i per aquest preu sols es pot pixar o s'hi poden fer altres coses?
pablo, 03/03/2009


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image