Ryanair estudia implantar una "taxa per a grassos"


Dublín.- 

L'aerolínia irlandesa Ryanair, que està buscant noves fonts d'ingressos, està estudiant la introducció d'una "tarifa per a grassos" en els seus vols després d'haver realitzat un sondeig als seus clients sobre la implantació de diverses mesures.

Sobre uns 100.000 enquestats, més del 40% s'han mostrat a favor que la companyia estableixi una taxa basada en l'índex de massa corporal dels seus clients.

Segons ha indicat el diari irlandès The Independent, la companyia podria reclamar als passatgers de més volum la compra d'un segon seient amb l'argument d'afavorir la comoditat del conjunt de viatgers. Algunes aerolínies americanes ja han adoptat aquest tipus de polítiques, com la d'obligar els passatgers amb sobrepès que comprin bitllets a business class, on els seients són més grans.

Altres possibilitats

Un 20 per cent dels participants en el sondeig realitzat per Ryanair s'han mostrat a favor que hi hagi la possibilitat de fumar en un lavabo condicionat dins de l'avió, pagant 3 euros més a part del cost normal del bitllet.

Un 18 per cent ha proposat facturar 1 euro addicional als passatgers per l'ús de paper higiènic en els serveis. A més, un 8 per cent està a favor d'establir una taxa de 2 euros a aquells que portin el seu propi menjar al vol.

La companyia irlandesa, que busca reduir els seus costos al màxim --substituirà a finals d'any les seves oficines d'embarcament per unes d'automàtiques--, no ha fet públics encara els resultats definitius de l'enquesta.

Font: AFP

18-04-2009


Opinions dels usuaris sobre aquesta notícia:

Opinió de l'usuari: que l'avaricia tendeix a infinit quan els consumidors estan desagregats.Ës possible que a més ens diguin que es per mantenir els llocs de treball.......
dikirt, 21/04/2009


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image