Berlusconi aconsella als evacuats pel terratrèmol que comprin mobles a Ikea


Roma.- 

El primer ministre italià, Silvio Berlusconi, va aconsellar als evacuats pel terratrèmol que va devastar la regió dels Abruços, al centre d'Itàlia, el 6 d'abril passat, que compressin mobles a Ikea, segons van informar ahir els mitjans locals.

«Queden encara llocs als hotels i en 1.500 apartaments. Aneu duent amb vosaltres els mobles. N'hi ha prou d'anar a Ikea i amb pocs diners es pot moblar una casa», va aconsellar ahir Berlusconi durant la seva visita a les zones afectades pel terratrèmol, amb motiu dels actes celebrats per commemorar el Dia de l'Alliberament d'Itàlia del feixisme el 1945.

Així mateix, va afegir: «Ara que parlo amb vosaltres, he tingut la idea que podríem establir una disposició per reemborsar les despeses dels que comprin mobles.» L'endemà passat del sisme, Berlusconi va recomanar als damnificats que es prenguessin la situació com «un cap de setmana de càmping».

Els sismes registrats a L'Aquila van deformar el terreny fins a 18 centímetres en una àrea d'uns 200 quilòmetres quadrats, segons estimacions realitzades per un grup d'investigadors de l'Institut de Geomàtica de Catalunya.


Blog Diari de l'Absurd: Amb en Berlusconi a Ikea

Font: EFE

26-04-2009


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image