Toni Albà. : «Si el rei ho veiés, s'ho passaria teta»


.- 

- Què passarà amb les seves imitacions del rei després d'aquesta polèmica?
- «Oficialment, jo encara no sé res. No tinc cap notícia que no sigui el que han dit els mitjans de comunicació, per això no sé què passarà. N"hem de parlar amb la gent del programa. Aquest cap de setmana hi pensarem però suposo que de moment es deixarà de fer. Em temo que haurem de seguir la «invitació» que ens fan des de la Casa Real per deixar d'imitar el rei.»

- Li sap greu?
- «Home, em sabria molt greu que es deixés de fer. l'altre dia deia en una entrevista que espais d'humor com el que estem fent a Set de nit demostren que el país s'ha normalitzat en determinats aspectes, però ara resulta que potser no és així. l'altre dia fins i tot llegia unes declaracions del príncep Felip de Borbó a Rússia amb el president Putin que s"interessava per la llibertat d'expressió en aquest país, per això ara em sap greu aquesta situació. La corona d'Anglaterra, per exemple, rep molta paròdia i en canvi allà no hi ha tants problemes. Sincerament, penso que si el rei veiés la imitació s'ho passaria teta».

- Creu que s'han sobrepassat límits en les imitacions dels personatges?
- «Penso que no. Nosaltres mateixos ens posem les normes de què podem i què no podem fer, tant amb el rei com amb els altres personatges. Vam tenir molt clar, per exemple, que no podíem burlar-nos del Marichalar quan va estar malalt. Més enllà del càrrec que una persona tingui, no es pot fer conya d'algú que pateix. Sigui com sigui, penso que nosaltres, al programa, fem un humor molt sa. Jo m'ho passo molt bé imitant els personatges, però crec que ens ho passem bé tots.»

- En començar aquesta sèrie d'imitacions, però, ja es devia imaginar que passaria alguna cosa així...
- «La veritat és que m"imaginava que hi hauria més queixes de gent poc tolerant i conservadora. De tota manera, penso que no n"hi ha per tant. Nosaltres simplement hem volgut demostrar que el que sembla molt seriós potser no ho és tant, i que els que es pensen que són importants tampoc ho són tant: tots som importants.»

- Considera que ha trencat tabús amb la seva caricatura del rei?
- «A l'equip del programa estem contents perquè hem fet un pas endavant més en aquesta democràcia que diuen que és tan jove. A veure si creix una miqueta...»

Font: El Punt

Raül Maigí, 

16-02-2002


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image