Ryanair estudia vendre bitllets per a passatgers que viatgin drets


Dublín.- 

Ryanair, l'aerolínia irlandesa de baix cost, estudia vendre bitllets d'avió per a passatgers que estiguin disposats a viatjar drets en rutes de curt recorregut, segons ha anunciat avui la companyia.

Stephen McNamara, director de comunicacions de l'aerolínia, ha assegurat que "es tracta d'una nova idea encaminada a reduir encara més les tarifes aèries i a oferir al consumidor més opcions".

Tamborets de bar

El directiu ha explicat que Ryanair ha estudiat amb l'empresa Boeing la viabilitat d'un projecte que modificaria la part del darrere dels avions per instal·lar-hi una sèrie de "seients verticals", semblants a les cadires d'una barra de bar.

McNamara ha puntualitzat que el passatger podrà asseure's i cordar-se el cinturó o bé quedar-se dret quan les condicions de vol ho permetin i els trajectes no superin els 90 minuts de durada.

No és broma

Segons fonts de Ryanair, aquesta última iniciativa no és cap broma ni una maniobra publicitària, ja que han assegurat que l'aerolínia espera que ho aprovi l'Autoritat Aèria Irlandesa abans d'encarregar al fabricant els nous aparells.

El director executiu de Ryanair, Michael O'Leary, ja ha sorprès el sector aquest any després de proposar cobrar per l'ús dels lavabos a bord o suggerir la introducció d'un impost d'obesitat per taxar els passatgers amb sobrepès.


Tema relacionat:

La companyia xinesa Spring Airlines estudia la possibilitat que els passatgers viatgin drets

Font: EFE

06-07-2009


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image