Un veí d'Alacant troba una serp pitó a l'obrir la tapa del vàter


Alacant.- 

Un veí de la ciutat d'Alacant s'ha trobat una serp pitó d'un metre i mig a l'obrir la tapa del vàter del seu bany quan es disposava a orinar a mitjanit.

Juan Ochoa, l'afectat, ha explicat que dissabte passat a mitjanit va anar al bany a orinar i, sense encendre el llum, va destapar el vàter i es va adonar que hi havia alguna cosa a dins.

El veí ha relatat que "em vaig trobar una cosa rara, vaig pensar que era el mànec d'un paraigua i, quan vaig encendre el llum, vaig veure un cap de serp més gran que el meu polze i em vaig espantar".

Por a anar al bany

Ràpidament, va telefonar a la Policia i va tancar la porta del lavabo perquè es va adonar que el rèptil "estava intentant sortir".

Els agents van utilitzar un matxet, que habitualment es fa servir per tallar carn, i lligat al pal d'una escombra amb cinta adhesiva, van matar la serp.

Encara amb l'ensurt al cos, aquest veí ha afirmat que la serp podria haver arribat al seu bany a través del desaigüe, ja que el rèptil estava dins del vàter amb la tapa tancada.

Juan Ochoa reconeix que ara l'atemoreix anar al bany: "M'ho passo molt malament perquè tinc la sensació que m'hi puc trobar alguna cosa. Tinc por i no sé quan ho superaré", ha afegit.

Font: EFE

07-07-2009


Opinions dels usuaris sobre aquesta notícia:

Opinió de l'usuari: això es una putada, jo em trobu una serp al bany, no hi tornu entrar mai mes...
Dual, 08/07/2009


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image