Aznar aixeca el dit a un grup d'estudiants que l'escridassaven a Oviedo


image

Oviedo.- 

José María Aznar ha contestat amb el gest del dit aixecat l'escridassada d'un grup d'estudiants a la Universitat d'Oviedo. L'expresident espanyol ha participat en un acte organitzat per la FAES, el laboratori d'idees que presideix, i Nuevas Generaciones, i ja ha hagut d'entrar a la sala d'actes per la porta del darrere. Els estudiants l'han acusat de criminal de guerra i feixista i han interromput unes quantes vegades el seu discurs, que ha durat uns 45 minuts. A la sortida, Aznar ha afirmat "n'hi ha que no poden viure sense mi" i els fotògrafs han captat com aixecava el dit. En l'acte, Aznar ha acusat José Luis Rodríguez Zapatero de ser un "piròman" per a la crisi econòmica i ha dit que el necessita Espanya és "un gran equip de bombers".

Una trentena d'estudiants han increpat l'expresident espanyol, president d'honor del PP i president de la FAES. Li han dit criminal, assassí i consignes com "Aznar, feixista, tu ets el terrorista". La xiulada que li han fet quan ha entrat a l'auditori ha contrastat amb l'ovació amb què l'han rebut a la sala. L'han interromput unes quantes vegades i alguns joves els han tret per la força de l'auditori.

Aznar ha afirmat que ha dedicat la seva vida a "millorar la situació d'Espanya". En canvi, segons ell, l'equip de govern de Zapatero "s'ha fos Espanya". "Aquests senyors que estan dirigint Espanya s'han fos el país i no tenen legitimitat per dir als altres que en vagin a recollir les restes", ha afirmat. El president espanyol ha sortit de la sala per la porta principal i s'ha encarat amb els que l'increpaven.

Comentari relacionat:

Blog Diari de l'Absurd: El dit d'Aznar


Foto: Aznar alçant el dit asl estudiants. / Reuters

Font: 3cat24.cat

18-02-2010


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image