Un mort després de caure amb el cotxe a un pantà guiant-se amb el GPS


Mérida.- 

Un home de 37 anys i ha mort després de caure el seu cotxe al pantà de la Serena, a la localitat de Capilla (Badajoz), mentre circulava per una carretera tallada, informa Creu Roja Extremadura.

Pel que sembla, el dispositiu GPS del vehicle, en què viatjaven dues persones, va assenyalar una antiga carretera que acabava al pantà, però la foscor de la nit no els va permetre frenar a temps i el vehicle es va submergir a l'aigua en molt pocs minuts, va explicar la Creu Roja en un comunicat.

L'accident es va produir al voltant de les 23.18 hores de la nit de dissabte i, encara que els dos ocupants, que es dedicaven a la venda ambulant, van poder sortir del cotxe, un Peugeot 306, només un d'ells va aconseguir arribar a la riba nedant, mentre que el conductor va desaparèixer sota l'aigua.

El supervivent de l'accident, que tornava de la fira de Cabeza de Buey (Badajoz) amb el seu company, és un home de 38 anys que va patir policontusions de caràcter lleu, pel que va rebre l'alta 'in situ', segons informació del Centre d'Emergències 112 d'Extremadura.

Després d'un avís a la sala del Centre 112, es van desplaçar al lloc del sinistre una unitat medicalitzada del Servei Extremeny de Salut, efectius de Guàrdia Civil i Bombers, que van poder atendre el supervivent i remolcar el vehicle.

A les 10.00 hores d'aquest diumenge, un equip de resposta immediata en recerca i salvament aquàtic de Creu Roja s'ha personat a la zona i ha pentinat un perímetre de 20 metres, "trobant el cadàver del conductor 30 minuts després a vuit metres de la riba i tres de profunditat".

Font: Europa Press

03-10-2010


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image