Evo Morales dóna un cop de genoll al baix ventre a un rival durant un partit amistós


.- El president de Bolívia, Evo Morales, va disputar diumenge passat un partit de futbol a la capital del país, Sucre, després d'inaugurar la gespa sintètica d'un nou camp. El que, en principi, havia de ser un partit amistós entre l'equip del Palau de Govern i el de l'Alcaldia de La Paz (format per l'oposició) va acabar amb algun jugador lesionat i enfadat.

Durant el partit, Daniel Cartagena, un dels jugadors del conjunt contrari al d'Evo Morales, va donar una puntada de peu i li va clavar els tacs al president a la cama, cosa que va provocar la irada reacció de Morales, que li va clavar un cop de genoll al baix ventre a l'infractor.

L'àrbitre no ho va veure

En principi, l'àrbitre no va veure l'agressió d'Evo Morales a Daniel Cartagena perquè el joc estava parat per l'expulsió de dos jugadors, un de cada equip.

La Policia i fins i tot l'alcalde Luis Revilla van haver d'entrar al camp per calmar els ànims.

Funcionari expulsat

El funcionari que va agredir el cap de l'Executiu bolivià va ser expulsat, mentre que Evo va seguir jugant a futbol malgrat la seva lesió, de la qual va haver de ser atès tan bon punt va acabar el partit.

Cartagena va assegurar que no va tenir mala intenció i que el succés va ser degut a l'emoció d'un partit que va acabar 4-4 i que va deixar ben clara la forta rivalitat que hi ha entre el Govern central i el municipal.

Font: El Periódico/Agències

05-10-2010


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image