'Els Simpson' se'n riu de com es fa la sèrie explotant coreans


.- Centenars de coreans acolorint els dibuixos d'Els Simpson sota una estricta vigilància militar en una tètrica fàbrica de Corea del Sud, en què també treballen nens assecant els dibuixos, entre rates i calaveres, o omplint ninots de Bart Simpson amb pell de gatets triturats. Aquestes són algunes de les imatges que componen la polèmica presentació d'un dels episodis de la coneguda sèrie, que ha realitzat el no menys controvertit grafiter britànic Banksy.

Segons explica la BBC, la idea de Banksy parteix de les denúncies que hi ha contra aquesta sèrie de la cadena Fox per l'externalització de part de la seva producció a Corea del Sud. L'artista, amb total llibertat de creació, va plasmar la seva idea d'aquesta externalització amb un humor corrosiu que va provocar moltes queixes entre l'equip creatiu d'Els Simpson. Però al final es va imposar l'esperit crític que caracteritza la sèrie i es va acceptar la sàtira.

"Això passa quan s'externalitza", va comentar amb sorna el productor executiu d'Els Simpson, Al Jean, al comentar aquesta polèmica presentació, que es va estrenar diumenge passat als EUA i es veurà a la Gran Bretanya el 21 d'octubre. A Espanya no arribarà a A-3 fins al 2011.

Font: El Periódico

11-10-2010


Opinions dels usuaris sobre aquesta notícia:

Opinió de l'usuari: simplement, genial, m'ha encantat la intro 'normal', la part dels coreans tb mola, però la 1a part seria de les millors que recordo
Lluís, 14/10/2010


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image