Vodafone no entén un mail en català i demana al client que el repeteixi en un dels idiomes "disponibles", entre ells el català


Barcelona.- 

Marc S. no va poder amagar la seva sorpresa en rebre com a resposta a un correu electrònic –escrit en català– a la companyia telefònica Vodafone, la petició de que reformulés la seva sol·licitud en un dels "idiomes disponibles", amb una llista en què està inclòs el català.

El passat dia 21, l'usuari va enviar via mail una reclamació per una tarifa que li havien cobrat dos cops. El mail estava escrit en català.

Quatre dies més tard, Vodafone va respondre la seva petició: en el correu electrònic, escrit en castellà, la companyia telefònica deia el següent: "En base a la seva consulta li informem que ens l'ha d'enviar en un dels nostres idiomes disponibles: català, basc, gallec, anglès, per donar-li una ràpida resposta".


Font: Ara.cat

02-11-2011


Opinions dels usuaris sobre aquesta notícia:

Opinió de l'usuari: Ens tenen per una merda !!!!
Tina., 05/11/2011


Opinió de l'usuari: A Vodafone la atenció telefònica sempre responen persones sud-americanes i no entenen ni per aproximació el català.
Onix, 05/11/2011


Opinió de l'usuari: No l'entenen, no,la veritat és que no volen. Si hi han diners pel mig no dubteu que ho entenem. Una més....
Xavi, 09/11/2011


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image