Rescaten una excursionista colomenca que es crema fent-se un te en un refugi


Santa Coloma de Gramenet.- 

Una veïna de Santa Coloma de Gramenet de 26 anys va haver de ser rescatada abans-d'ahir, dimarts, pels equips de rescat de muntanya dels Bombers de la Generalitat després que va patir cremades de primer i segon grau quan estava escalfant te en un refugi.

Segons va informar un portaveu dels bombers, els equips d'emergència van rebre l'avís de l'accident pels volts de les nou de la nit de dimarts i van mobilitzar dues dotacions del grup de reforç d'activitats especials (GRAE) de Camprodon i Ripoll per anar a auxiliar la jove ferida.

El dia de l'accident, la colomenca, que feia una excursió amb un grup d'amics, es va aturar al refugi de Coma de Vaca, al terme municipal de Queralbs. La jove estava escalfant te quan el líquid li va caure a sobre i li provocar cremades a la cama esquerra. Després de l'accident, el grup va preferir anar baixant mentre arribaven els equips d'emergència perquè la colomenca, tot i que patia cremades a la cama importants, podia caminar. Al refugi no s'hi pot accedir en cotxe i els equips de rescat trigarien a arribar perquè des de l'aparcament més pròxim hi ha més de mitja hora a peu. Se"ls van trobar pel camí.

La jove va ser traslladada al centre hospitalari de Campdevànol, on els metges que la van atendre li van diagnosticar cremades de primer i segon grau a la cama esquerra. Respecte a la identitat de la colomenca, només ha transcendit que té 26 anys, que es diu Mari Carmen i que els seus cognoms responen a les inicials I.F.

Font: El Punt, edició Barcelonès Nord

Lourdes Campuzano, 

15-08-2002


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image