Un incident amb una passatgera que s'embarcava a Barcelona, causa d'enrenou a Irlanda


Barcelona.- 

Aer Lingus, companyia aèria de bandera irlandesa, va tenir una idea per a detectar passaports falsos: sotmetre el portador a un examen en la seva llengua d'origen. El gener d'enguany Chryssa Dislis, una executiva d'origen grec resident a Cork, fou obligada pels treballadors d'Aer Lingus a expressar-se en grec abans d'embarcar-se a Barcelona.

Concretament van imposar-li un examen de grec, cosa que ella va considerar ridícula, atès que cap treballador d'Aer Lingus del Prat no sabia grec. El seu marit, que tenia passaport britànic, va voler veure les preguntes de l'examen i va fotografiar els examinadors, però aquests van exigir-li que esborrés la targea de memòria de la càmera (amb totes les fotos d'una setmana de vacances a Barcelona).

Finalment, va intervenir-hi la policia de l'aeroport que va convèncer els treballadors d'Aer Lingus perquè deixessin embarcar la parella i el seu fill. Una volta a Irlanda, Chryssa Dislis va presentar una demanda judicial contra Aer Lingus, acusant-la de violar els principis de lliure circulació.

Aquesta setmana Aer Lingus ha demanat perdó a la família i ha anunciat que abandonaria aquesta mena de proves.

Font: VilaWeb

03-04-2012


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image