L'Ajuntament de la Garriga penja durant 30 segons la bandera espanyola al balcó per complir la llei de banderes


image

La Garriga.- 

L'Ajuntament de la Garriga va penjar la bandera espanyola a la façana de la casa consistorial per fer-li una foto i enviar-la a la delegada del govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna, i d'aquesta manera complir amb les exigències que marca el govern.

L'Ajuntament de la Garriga, format per CiU i Acord Independentista, han buscat una estratègia per esquivar les indicacions de la delegada del Govern.

D'aquesta manera el consistori vallesà compleix amb l'obligació de penjar la bandera espanyola al balcó de l'Ajuntament, tal com els reclamava la delegada del govern a Catalunya. L'Ajuntament va penjar la bandera "rojigualda" al pal de la façana i tot seguit va fer-li una foto amb un telèfon mòbil. Al cap de poc més de 30 segons la van retirar de la balconada. La fotografia es va enviar a la delegada del govern com a prova que l'Ajuntament de la Garriga compleix amb el que determina la llei de banderes.

El municipi de la Garriga s'ha mostrat a favor de la independència i del dret a decidir en diverses ocasions. Fa dues setmanes, el poble va fer una cadena humana a favor de la independència en què van participar més de 2.000 persones. El municipi vallesà paga els impostos a l'Agència Tributària Catalana i va ser un dels primers ajuntaments a declarar-se territori català lliure.

Foto:La façana del consistori en el moment de penjar la bandera espanyola.

Font: 324.cat

06-08-2013


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image