Es talla una cama per cobrar tres assegurances


Barcelona.- 

Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Rosselló (Segrià) de 46 anys, que s'hauria tallat una cama amb una serra radial per tal de cobrar una assegurança. Els fets van passar el mes de maig passat en una empresa del polígon Els Colomers de Golmés, al Pla d'Urgell, de la qual havia estat acomiadat el dia abans.

L'home, segons van explicar ahir els Mossos d'Esquadra, es va seccionar la cama per sota del genoll quan anava a recollir els seus efectes personals. Arran d'aquest incident, els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació. Tot buscant informació del cas la policia va comprovar que l'home havia contractat tres mesos abans dues assegurances que pagaven indemnitzacions entre els 150.000 i 200.000 euros en casos d'amputacions. El detingut també va arribar a cobrar de la mútua de l'empresa per accident laboral.

La investigació va acabar aquest dimecres amb la detenció de l'home com a presumpte autor de tres estafes. Dues van ser a les asseguradores amb les quals va contractar les pòlisses i la tercera a la mútua de l'empresa.
El detingut està en llibertat des de l'endemà de la seva detenció, però té l'obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit.

Font: El Punt Avui

08-06-2014


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image