Lloguen una casa per internet i descobreixen un cadàver al jardí


París.- 

Cada dia hi ha més persones que aposten per llogar una casa on passar les vacances o celebrar l'aniversari a través d'Internet. Això és el que va fer un grup d'amics a França mitjançant la plataforma Airbnb.

Aquest dissabte a la tarda els joves van arribar al domicili que havien llogat, una gran casa situada a Palaiseau, prop de París. En entrar, tot estava net i ordenat. El grup d'amics va deixar les maletes i va començar a preparar la festa de celebració per un d'ells, que feia vint-i-cinc anys.

No va ser fins llavors, a la nit, que alguns dels participants va descobrir el cadàver d'una dona prop de la casa. El cos estava a tocar del bosc, tapat amb branques. La policia està investigant si es tracta d'un cas criminal. El propietari nega tenir res a veure amb els fets.

Font: Nació Digital

29-02-2016


Opina sobre aquesta notícia:

El teu nom o àlies:

Quina és la teva opinió? (Màxim 1.000 caràcters):

Per raons de seguretat no pots opinar sobre una mateixa notícia dues vegades seguides en un determinat temps.Escriu el codi de validació que apareix a la imatge:

codi seguretat

L’Absurd Diari agraeix la vostra opinió, però es reserva el dret a esborrar aquells comentaris que no siguin respectuosos amb els altres usuaris o que vulnerin les normes més elementals de convivència. La responsabilitat dels comentaris és exclussivament dels usuaris que els publiquin. La IP de l´usuari queda registrada en el servidor del proveïdor de serveis.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image