Un jove es queda adormit en un contenidor i és rescatat amb vida del camió d'escombraries


Santa coloma de Gramenet.- 

Un jove que anava begut i que es va quedar adormit en un contenidor va poder ser rescatat aquest cap de setmana amb vida de l'interior d'un camió d'escombraries a Santa Coloma de Gramenet. El jove es va poder salvar perquè a aquelles hores, cap a l'una de la matinada, el camió no anava prou ple de brossa i el conductor encara no havia posat en marxa la trituradora.

Segons han explicat fonts policials, els fets van passar la nit de dissabte a diumenge a Santa Coloma de Gramenet. El jove, que és de nacionalitat polonesa, recordaria després que aquell dia havia begut molt i que, sense saber ben bé com, va anar a caure dins del contenidor i es va quedar adormit.
Poc després, cap a la una de la matinada, un camió va passar a recollir les escombraries i va buidar el contenidor amb el jove a dins. l'home es va despertar a conseqüència dels cops que va rebre en caure dins del camió i va començar a cridar per demanar ajuda. Els seus crits van alertar el conductor del vehicle, que va decidir aturar la marxa i trucar a la policia local.
Els agents que es van traslladar al lloc de l'incident van comprovar que hi havia una persona a dins del camió d'escombraries i van decidir buidar-lo per aconseguir rescatar-la. Afortunadament, el jove només patia algunes contusions. Va ser atès allà mateix per una unitat del servei d'emergències mèdiques -els agents temien el pitjor-. Els metges d'aquest servei, i en vista de l'estat del jove, no van considerar necessari traslladar-lo a un centre hospitalari.

Un policia comentava ahir que el jove havia tingut moltíssima sort perquè els camions de recollida d'escombraries disposen d'un aparell per triturar la brossa perquè ocupi menys volum i la nit del succés el conductor encara no l'havia posat en marxa perquè el camió feia poc que havia començat la recollida de la brossa i encara no anava gaire ple. A més, els camions d'escombraries disposen de dues cintes amb ferros -una a cada banda- per treure la brossa dels contenidors, i el jove va tenir la sort que aquestes cintes ni el van tocar.

Font: El Punt, edició Barcelonès Nord

Lourdes Campuzano, 

15-10-2002


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image