L'actor Sergi Faustino cuina botifarrons amb la seva sang a l'escenari


Sitges.- 

El ballarí i actor Sergi Faustino va cuinar botifarrons amb la seva pròpia sang durant l'espectacle "Nutritiu" que es va poder veure ahir en el marc del Sitges Teatre Internacional (SIT).

Faustino va obrir l'espectacle al costat d'una infermera que li va treure sang d'un braç i la va dipositar en una paella amb altres ingredients per cuinar un botifarró que va oferir després al públic, que omplia l'auditori de la Carpa del festival, i entre el que es va produir algun desmai.

Mentre oferia aquests especials botifarrons als espectadors, alguns dels quals van abandonar la sala, el ballarí va assegurar que "l'única diferència que hi ha entre els botifarrons de porc i aquests, és que el porc està alimentat de pinso i jo menjo de tot, és a dir que estan més bons".

A la part més artística de l'espectacle, Faustino va ballar i va explicar a l'audiència la vida de tres personatges. Amb la cara pintada de blanc i vestit amb una estètica "black metal" amb samarreta i pantalons trencats de cuir negre, el ballarí va relatar les diferències que veia entre "un blackero i un heavy".

En la seva segona història, es va referir a un jove que treballa en la construcció i és fanàtic dels cotxes trucats (tunning), i en la tercera, va parlar sobre un executiu de quaranta anys que treballava en una empresa multinacional i després de patir un accident de cotxe se"n va adonar que no tenia vida personal.

Tot plegat acompanyat d'uns passos de ball i música dispar, des de Wagner a Dark Funeral, passant per Techno Animal, Danny Daniel, Rose Shepard i Ellen M. Smith, i una espelmes de grans dimensions a l'escenari amb el número de l'anticrist pintat.

Faustino ha treballat com a actor per a la Fura dels Baus, Carles Santos i per a la companyia d'Andrés Corchero i Rosa Muñoz i "Nutritiu" és el seu primer espectacle en solitari.

Font: EFE

04-06-2003


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image