L'anunci del canvi de nom de l'habitació 155 de l'Hotel Pessets de Sort genera polèmica a les xarxes


Sort.- 

La publicació de l'Hotel Pessets a Facebook del passat 26 de febrer, en què es deia textualment que hi havia "un greu problema" amb l'habitació "número 155" de l'establiment i es convidava als seus usuaris a proposar un canvi de nom de la cambra, ha encès una polèmica a les xarxes socials.

En un primer moment, entre els múltiples comentaris registrats n'hi havia diversos de crítics, alguns dels quals afirmaven que arran d'aquest anunci cancel·larien la seva reserva. L'actriu Anna Bertran, per la seva banda, es va fer ressò de la situació aquest dimarts a Twitter i des d'aleshores aquest hotel de la capital del Pallars Sobirà, que ha esborrat la publicació, està rebent moltes mostres de suport a través de la xarxa social, entre elles la de l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla.

Font: ACN

07-03-2018


Opina sobre aquesta notícia:

El teu nom o àlies:

Quina és la teva opinió? (Màxim 1.000 caràcters):

Per raons de seguretat no pots opinar sobre una mateixa notícia dues vegades seguides en un determinat temps.Escriu el codi de validació que apareix a la imatge:

codi seguretat

L’Absurd Diari agraeix la vostra opinió, però es reserva el dret a esborrar aquells comentaris que no siguin respectuosos amb els altres usuaris o que vulnerin les normes més elementals de convivència. La responsabilitat dels comentaris és exclussivament dels usuaris que els publiquin. La IP de l´usuari queda registrada en el servidor del proveïdor de serveis.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image