La consellera Tura visita prostíbuls de l'Alt Empordà en horaris de màxima afluència de clients


Siurana d'Empordà.- 

La consellera d'Interior, Montserrat Tura, ha visitat en hores nocturnes i, per tant de més afluència de clients, prostíbuls de l'Alt Empordà, entre ells La Torre Park, de Siurana, on es va interessar per la feina de les noies, les formes de cobrament i, fins i tot, la qualitat dels llençols que posen als llits. Tura assegura que la visita als prostíbuls s"emmarca en la seva estratègia de veure amb els propis ulls el que passa en l'àmbit de les competències d'Interior.

La visita de la consellera d'Interior, Montserrat Tura, a La Torre Park, va ser anunciada per uns Mossos que uns dies abans van comunicar als responsables del club que «una senyora» aniria a veure les instal·lacions.
Tura s'hi va presentar un dia en horari nocturn, és a dir, quan hi ha més afluència al local. «El dia té moltes hores i les hem d'aprofitar totes», va assegurar ahir la consellera, que creu que les coses s'han de veure personalment per conèixer quina és la situació real i que no n"hi ha prou de llegir els informes que li passen a la conselleria. Un cop al prostíbul, la consellera va recórrer totes les estances i es va interessar per la feina de les prostitutes, pel sistema de cobrament i per la higiene de les habitacions i, fins i tot per la qualitat dels llençols que es van servir en els llits destinats als serveis sexuals.

La visita de Montserrat Tura a La Torre Park, i algun altre prostíbul de l'Alt Empordà, es produeix en un moment que la consellera centra l'atenció informativa per la croada que ha iniciat per eradicar la prostitució de les carreteres, que inclou, fins i tot, la identificació dels clients. Des de principis d'estiu, patrulles conjuntes de Mossos d'Esquadra i Policía Nacional recorren les carreteres per demanar la documentació a les prostitutes que paren als vorals i obren expedient a aquelles que no tinguin els papers en regla.

Fins ara, la Subdelegació del Govern de l'Estat a Girona ha incoat expedient d'expulsió a una trentena de noies, de les quals 14 ja han estat expulsades i retornades al seu país.

Les rutes de Tura

La titular de la conselleria d'Interior del govern català, en el seu afany de conèixer el que passa al territori, ja va passar la nit de Cap d'Any a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de la població de Roses, escenari de l'afer de les tortures a un detingut tancat als calabossos. També a Roses, un mosso va morir en un atemptat reivindicat per l'organització terrorista ETA. El juliol es va passejar dues hores per Salt, un municipi amb una problemàtica especial per l'alta densitat de població i l'elevada concentració d'immigrants. I fa quinze dies, va fer una visita nocturna a Lloret de Mar, la població que, segons ella, pateix les conseqüències del «turisme de borratxera» i on aquest estiu s'ha viscut una de les típiques batalles campals entre turistes i policia.

Font: El Punt, edició Comarques Gironines

Tura Soler, 

07-09-2004


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image