Aguirre rectifica les seves paraules sobre el trasllat de la seu d'Endesa "fora del territori nacional"


Madrid.- 

La comunitat de Madrid ha atribuït avui a "un error" les declaracions de la presidenta regional, Esperanza Aguirre, que havia apuntat que, si prospera l'OPA de Gas Natural sobre Endesa, seria una mala notícia el trasllat de la seu de l'empresa "fora del territori nacional". La Direcció General de Mitjans de la comunitat indica que Aguirre es referia al "territori regional".

En un comunicat remès avui, la Direcció General de Mitjans de la comunitat assenyala que "vol aclarir que les paraules de la cap de l'Executiu regional es deuen a un error, com ho demostra el fet que uns segons abans es referís al trasllat de la multinacional espanyola com una mala notícia per a la comunitat de Madrid". La nota afegeix que "la presidenta es referia al trasllat de l'empresa fora del territori regional, i no nacional, com per error ha afirmat".

Aguirre ha fet aquestes declaracions després de la reunió que ha mantingut avui amb el vicepresident segon i ministre d'Economia i Hisenda, Pedro Solbes, al ser preguntada pel possible trasllat a Catalunya de la seu d'Endesa, actualment a Madrid.

Protecció dels consumidors

En aquestes declaracions, no obstant, la presidenta ha assegurat que estava "més preocupada" pels consumidors, "que veuran com es concentra en una sola mà el gas, gran part de l'electricitat i el petroli que consumeixen, si no és que el servei del Tribunal de Defensa de la Competència o el ministre prenen les mesures necessàries".

Tema relacionat: Esperanza Aguirre lamenta que Endesa vagi "fora del territori nacional"
Font: El Periódico/Agències

12-09-2005


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image