La filla de Thatcher guanya "L'illa dels famosos"


image

Londres.- 

La seva mare va ser la Dama de Ferro i ella ha estat proclamada reina de la jungla. Carol Thatcher, la filla de qui va ser primera ministra conservadora britànica durant 11 anys, va tenir dilluns a la nit el dub- tós honor de guanyar la cinquena edició de I'm a celebrity. Get me out of here, la versió anglesa del programa L'illa dels famosos.

Carol, que és periodista i té 52 anys, va passar per les proves més repugnants a la selva australiana. Tot era part del reality show de la cadena ITV que la seva progenitora no ha vist. La vencedora no va tenir el valor d'explicar-li a què s'estava prestant per 59.000 euros, que ha estat la recompensa a infinites males estones. "No l'hi vaig dir. Li vaig explicar una cosa molt vaga, que me m'anava a Austràlia", ha reconegut la vencedora, que va rebre els vots de mig milió de televidents.

Per aconseguir aquest popular apreci, la graduada en Dret i exinquilina de l'exclusiva residència del 10 de Downing Street va haver de menjar turmes de cangur, ulls de peix i cucs, entre d'altres delicatessen. El punt fort de la intervenció de Carol va ser, però, quan les càmeres amb infrarojos la van filmar evacuant la bufeta, ajupida entre la malesa.

Altres proves que va superar eren nedar en un llac amb granotes verinoses, serps i rates al cap, per aconseguir que els seus companys d'aventura aquell dia tinguessin postres. La resistència amb què va afrontar situacions penoses, la seva franquesa i unes bones dosis d'humor li van fer guanyar les simpaties del públic. "Sempre conservaré records molt feliços d'estima, cooperació i bon humor", va declarar la triomfadora una vegada aconseguit el tron. "I, per descomptat --va afegir--, mai se m'oblidarà haver menjat els testicles d'un cangur".

Suada i amb la roba demanant a crits una rentadora, la vencedora va deixar molt clara quina era la seva prioritat un cop acabat el xou: "Em moro per una dutxa".

Carol és germana bessona de Mark, l'altre fill de Margaret i Denis Thatcher. El noi, que era l'ullet dret de la mare, també ha passat per desagradables aventures. La seva participació en la preparació d'un cop d'Estat a Guinea el va portar a ser condemnat a Sud-àfrica, on residia amb la seva dona, una milionària americana i els seus fills. La sentència li ha impedit tornar als EUA amb la seva dona, que ha optat per divorciar-se'n, mentre ell ha buscat refugi a Londres.

Font: El Periódico

Begoña Arce, 

07-12-2005


Opinions dels usuaris sobre aquesta notícia:

Opinió de l'usuari: esta molt be
jan, 17/12/2009


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image