Les guarderies per a homes en centres comercials causen sensació a Àustria


Viena.- 

Un nou fenomen s'expandeix per Àustria: les guarderies masculines, on els homes passen la tarda entre videoconsoles, revistes -inclosa Playboy-, jocs diversos i còmics, mentre les seves dones es dediquen a anar a comprar.

La iniciativa va sorgir com un experiment el desembre passat a la ciutat de Salzburg i pretenia oferir un refugi als homes que s'avorrien d'acompanyar les seves parelles durant les compres de Nadal.

Unes festes relaxades i el plaer de comprar sense ser molestades per un acompanyant rondinaire eren alguns dels avantatges promesos a les dones que "entreguessin" la seva parella al centre, on seria "atès i vigilat" de la millor forma possible fins que passessin a recollir-lo.

L'oferta d'entreteniment per als homes incloïa un gran ventall de begudes, jocs de golf virtuals, videojocs, revistes d'automobilisme, diaris i setmanaris masculins.

"Per descomptat que veiem això amb molt sentit de l'humor", va assegurar l'impulsor del projecte, Andreas Stadlbauer, a la ràdio pública ORF.

"De forma sorprenent, tots els homes que van passar per aquí van ser després recollits per la seva parella. El nostre equip no va haver de posar-se a buscar la parella de ningú", va assenyalar amb humor Stadlbauer.

La idea s'expandirà per altres ciutats austríaques i alemanyes, després que per Nadal fossin 1.500 homes els que van passar de forma gratuïta per aquest particular "jardí d'adults".

Viena i Graz, a Àustria, i Munic, Colònia, Berlín i Hamburg, a Alemanya, són les ciutats on es pretén implantar aquestes guarderies, ha anunciat avui Stadlbauer, que també és fabricant de joguines.

Els patrocinadors asseguren que la possibilitat de rescatar al "nen que hi ha en cada home" i donar al mateix temps llibertat a les dones per a les seves aficions han atret l'atenció de grans centres comercials i d'oci.

Font: EFE

12-02-2007


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image