Entra a robar en un pis, es penja en una cornisa per fugir de la policia i l'han de rescatar els bombers amb una escala mecànica


Figueres.- 

Un lladre va quedar atrapat ahir al matí en una cornisa d'un celobert de Figueres, a uns quatre pisos d'alçada. Espantat i sense poder baixar, va haver de ser rescatat pels bombers amb una escala mecànica. L'home havia entrat a robar amb un company en un domicili i van ser sorpresos per la Guàrdia Urbana. Van intentar fugir per la finestra: un va caure pel celobert i es va fer fractures en un turmell i en una costella i l'altre va ser el que va quedar penjat. Tots dos, evidentment, van ser detinguts.

Pels volts de tres quarts de deu del matí d'ahir, la Guàrdia Urbana va rebre la trucada d'un veí del carrer Albera, al barri de l'Horta d'en Capellera, alertant-la que hi havia tres homes en actitud sospitosa dins d'un cotxe i que dos havien estat en un bloc de pisos.

Una patrulla va anar fins a la zona i va començar a revisar pis per pis fins que va arribar a un dúplex de la tercera planta. Dos individus van obrir la porta, però quan van veure els agents van girar cura i van tornar a entrar cap a dins. Els policies van aconseguir accedir a l'habitatge, que estava tot regirat. Després, van pujar a la primera planta del dúplex, on hi havia una de les finestres, que dóna al celobert, mig oberta. A baix del celobert, van localitzar un dels sospitosos, que havia saltat i que va haver de ser traslladat a l'hospital de Figueres perquè tenia una fractura al turmell i una altra a les costelles.

El seu company també va intentar fugir per la finestra, però va quedar atrapat en una de les cornises d'aquest celobert. L'home estava estirat sense poder moure's i la Guàrdia Urbana va haver d'avisar els bombers per rescatar-lo. Van posar-li un arnès i una corda i després van baixar-lo amb una escala mecànica. Els dos homes, d'origen lituà i que venien de Badalona, van ser detinguts i la policia busca la tercera persona que era amb ells al cotxe.

Font: El Punt, edició Comarques Gironines

Marc Bataller, 

13-02-2007


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image