Un matrimoni argentí saturat de compromisos socials demana que no el convidin a més casaments


Buenos Aires.- 

Un matrimoni argentí que se sentia "irremeiablement arrossegat" a assistir a innombrables casaments ha publicat un anunci en un diari de Buenos Aires per demanar als seus amics i familiars que no el convidin a més festes de casament.

En un avís aparegut diumenge passat al diari La Nación, l'advocat Adolfo Caballero i la seva dona, Ana Fontán Balestra, asseguren que estan "saturats de compromisos socials".

"Ha arribat un moment en què entre els seus amics, els clients del seu estudi, els companys del club, les meves amigues i els nostres familiars arribem a les dues bodes al mes, i un dia fins i tot vam tenir tres compromisos alhora", va dir la dona al citat diari.

El problema de l'edat

El matrimoni, ella de 64 anys i ell de 65, considera que aquesta mena de celebracions són divertides quan s'és jove i un es queda ballant fins a la matinada, però que quan s'és gran haver de desplaçar-se fora de la ciutat per assistir a un casament provoca que el cansament es faci notar l'endemà.

"Perdem entre 10 i 12 hores d'un cap de setmana" cada vegada que assistim a un casament, un temps que preferim "disfrutar-lo sopant amb amics i anant al club de tennis diumenge al matí ben d'hora", va assenyalar al seu torn l'advocat.

Avui dia els casaments ja no són només un enllaç entre dues persones i s'han convertit en un acte social per als pares dels nuvis, va declarar Caballero.

L'assetjament dels periodistes

Ara l'advocat ha passat de l'estrès produït per l'allau de cites matrimonials a "l'assetjament" de la premsa que ha volgut fer-se ressò d'aquesta curiosa decisió.

"Avui m'han trucat a les sis del matí de diferents mitjans per entrevistar-me", va declarar Caballero a Efe.

Després de confessar que no s'esperava una repercussió així del seu anunci, el lletrat va advertir que no vol fer més declaracions sobre el tema per por que els amics "es prenguin malament" la seva determinació de no assistir a més enllaços.

Font: EFE

19-02-2007


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image