Els bombers li han d'alliberar el penis ficat en un tub


Granada.- 

Els bombers de Granada van haver de fer dimarts un servei molt especial per evitar l'amputació del penis a un home de 52 anys, que l'havia ficat dins d'un tub cilíndric d'acer durant una pràctica sexual i que va haver d'acudir a l'hospital perquè no el podia treure, arran d'una gran inflamació de l'òrgan. Els metges no podien tallar el cilindre, d'uns dos centímetres de diàmetre, quatre mil·límetres de gruix i un xic més de cinc centímetres de llarg, que oprimia el penis, i per això van avisar els bombers, que van optar per tallar el tub amb una eina de bricolatge, una petita serra circular.

L'eina la va anar a buscar el sotsinspector de servei dels bombers a casa seva perquè al parc de bombers no tenien cap serra de tanta precisió com la que necessitaven per fer una feina tan delicada com la que se'ls presentava.

Els bombers van treballar durant dues hores amb els metges a la sala d'operacions. I finalment, entre la col·laboració dels bombers i els metges, l'home va salvar el penis.

"Ha estat un treball en equip", va declarar ahir un portaveu dels bombers, que va assegurar que era la primera vegada que havien de fer una intervenció en una sala d'operacions, tot i que sí que han hagut de fer serveis per alliberar dits o braços en màquines.

Font: El Punt Avui / Agències

13-06-2012


Opinions dels usuaris sobre aquesta notícia:

Opinió de l'usuari: pos vaya la k an lian per un penis pero si el señor esta bien pues ya esta
marina, 27/06/2012


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image