Un pare i el seu fill, multats amb 1.200 euros per recollir pinyes seques d'un parc


Zamora.- 

L'Ajuntament de Zamora ha multat amb 1.215 euros a un pare i el seu fill per recollir pinyes seques del parc de León Felipe, ja que "les pinyes són de l'Ajuntament", segons informa La Opinión de Zamora.

Els fets van tindre lloc a finals de novembre de 2011, quan dos policies municipals van denunciar al pare i el fill, que van ser declarats culpables de furt pels jutjats de Zamora i condemnats a pagar 360 euros cadascun en concepte de multa, una indemnització a l'Ajuntament de 495 euros i les costes del judici.

Al novembre, els condemnats van demanar un ajornament i ha estat en aquest mes de juny quan han acabat de pagar les quantitats reclamades pel "furt" de les pinyes seques que habitualment feien servir com a combustible per a la caldera de casa seva.

Esquerra Unida ha recordat que aquestes pinyes es solen recollir i llençar a les escombraries, per la qual cosa resulta obvi que no es tracta de material valuós. Consideren a més que aquest cas "hauria d'avergonyir tots els regidors i convertir-se en el símbol de la manca de direcció de l'equip de Govern".

Font: 20 Minutos

19-06-2012


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image