Paga amb targeta al bordell i denuncia que la hi han robat per cobrar l'assegurança


Empuriabrava.- 

No és el primer que paga les despeses de prostitutes amb la targeta pròpia i que denuncia que la hi han robat. Ni el primer que acaba al jutjat per simulació de delicte. Aquest cop, el que ha provat l'enginyós estratagema ha estat un ciutadà alemany amb residència a Empuriabrava que els Mossos han desemmascarat. El 21 de maig, l'home va anar a la comissaria de Roses i va denunciar que el dia 19 li havien entrat a robar a la seva segona residència d'Empuriabrava mentre ell dormia. A la denúncia va fer constar que els lladres silenciosos s'havien endut 60 euros en efectiu i una targeta bancària. I va assegurar que havia comprovat que amb la targeta robada li havien fet pagaments i reintegraments fraudulents. Després d'una investigació, els Mossos van comprovar que el denunciant, que passava les vacances a la zona, havia fet ell mateix els moviments de la targeta per pagar diferents serveis a un prostíbul de la zona. Amb l'estratagema, l'home pretenia cobrar de l'assegurança. Els Mossos li van imputar un delicte contra l'administració de justícia i un altre de simulació de delicte.

Més simuladors

L'alemany no és l'únic que ha estat atrapat denunciant falsos robatoris els darrers dies a la comissaria dels Mossos de Roses. També han enviat al jutjat per simulació de delicte una dona que el 7 de juny es va presentar a la comissaria i va denunciar que li havien agafat la bossa de mà i que a dins hi tenia la targeta bancària, amb la qual havien fet compres en diferents botigues. Fetes les comprovacions es va constatar que havia estat ella mateixa la que havia gastat els diners per fer les compres.

La mateixa imputació li va caure a una veïna de Roses que va decidir denunciar que en un carreró de la urbanització Santa Margarida de Roses, dos homes que anaven en moto l'havien assaltat i se li havien endut el mòbil. Es va comprovar que havia denunciat el robatori per negociar un telèfon nou.

I un altre cas que també van rebre els Mossos de la comissaria de Roses. El dia 13 de juny es va presentar un home que assegurava que havia estat víctima d'un robatori amb violència. Va explicar que al vespre anterior, mentre caminava per un carrer de Roses i parlava pel telèfon mòbil, un desconegut el va agredir i li va prendre el seu mòbil de tercera generació que acabava d'adquirir. Les investigacions van servir per demostrar que en realitat l'havia perdut i que, aconsellat per l'empleada d'una botiga de telefonia, havia optat per denunciar el robatori perquè n'hi donessin un altre. En aquest cas va acabar imputat l'amo del telèfon perdut i també la dependenta.


Font: El Punt Avui

Tura Soler, 

28-06-2012


Opinions dels usuaris sobre aquesta notícia:

Opinió de l'usuari: M'han robat la conexio internet de casa!! Si policia li envio el mail desde casa!!
Eps!!, 05/07/2012


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image