El detenen per haver robat la seva pròpia moto a Olot


Olot.- 

Els Mossos d'Esquadra van detenir diumenge un veí de la Vall d'en Bas de 38 anys per haver robat la seva pròpia moto, a Olot. L'home, que va passar 35 hores a les garjoles de la policia, va passar ahir a disposició del jutjat número 2 d'Olot, que ha arxivat el cas.

Els fets van tenir lloc dissabte a la matinada, quan la Policia Local d'Olot va donar l'alto al veí de la Vall d'en Bas durant un control d'alcoholèmia. L'home es va negar a fer la prova, i va ser llavors quan la Policia Local va ordenar la intervenció de la motocicleta. Al cap d'unes hores, l'home es va presentar a les dependències del diposit municipal de vehicles d'Olot per recuperar-la. Segons l'home, en veure que no hi havia ningú i que la porta era oberta, no va dubtar ni un segon a recuperar la seva moto sense demanar permís ni signar cap document.

Al cap d'unes hores, quan la Policia Local es va adonar que faltava la moto, va posar en coneixement dels Mossos el que havia passat. Els agents es van presentar diumenge de matinada al seu domicili i el van detenir com a responsable d'un delicte de robatori amb força. L'home, que va ser assistit pel lletrat Gregori Martínez, va passar ahir a disposició de la jutge que va decretar la llibertat: no és un cas de robatori amb força, ja que ni es va endur una cosa aliena ni va forçar l'entrada per endur-se el vehicle. Està previst que avui el jutgin per haver-se negat a fer-se les proves d'alcohol.

Font: El Punt Avui

Òscar Pinilla, 

28-08-2012


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image